Forgácslemez

Forgácslemez

A forgácslemez beltéri használatra alkalmas, mint párkány lemez, bárpult lemez, dekorációs pult stb. Ezeket utóformázó módszerrel állítják elő, amelynek során a felső fedőréteget (0,6 mm vastagságú nagynyomású laminált HPL) egy forgácslapra ragasztják. Az alsó részén jó minőségű, nedvességálló impregnált anyagot használnak. Tulajdonságai lehetővé teszik a kiváló minőségű megmunkálást és nagyobb a tapadása a szerelőanyagokhoz. Dekorációk széles választéka található, mind normál fehér, mind a márvány imitációja vagy fa dekorációk.

Belső ablakpárkányok

Belső ablakpárkányok

Univerzális ablakpárkányok kültéri és beltéri használatra is. Speciális anyagból extrudálással készülnek. Az ablakpárkányok felülete renolit fóliával vannak bevonva különböző színekkel a RAL skála választékából vagy különböző fa imitációval. 100 – 600 mm szélességben és 6 m hosszúságban gyártják.

Külső ablakpárkányok

Külső ablakpárkányok

A külső ablakpárkányok feladata, hogy biztonságban elvezessék a folyó vizet a lehető legmesszebb a ház homlokzatától úgy, hogy megakadályozzák a szivárgást a párkány falazatába és a ház homlokzatának szennyeződését. Ezen kívül az ablakok esztétikus befejezését is képezik. Külső AL- ablakpárkányokat kínálunk különböző vastagságban, felületi javításokkal és árakkal. Alapkivitelben fehér, eloxált C-0 (természetes eloxált), C-33 (közepes bronz), C-34 (sötét bronz) külső ablakpárkányokat szállítunk. Kérésre színes javítással a RAL- színskála alapján. Minden ablakpárkány eredeti véggel van befejezve a vakolat alatt.

Ezen ablakpárkányok gyártására német származású alumínium pléhet használnak 0,8 – 1,2 mm vastagsággal.