Műanyag ablakok

Műanyag ablakok a PANORAMA SLOVAKIA cégtől

Műanyag ablakok kitűnő műszaki értékekkel és paraméterekkel. Az ablakok modern és elegáns dizájnnal rendelkeznek, mely remek választék az újonnan épített valamint az alacsony energiafelhasználású házak újra építésénél. Ezen műanyag ablakok választásával bebiztosítja befektetése hatékony felhasználását. A műanyagok ablakoknak köszönhetően energiát spórol és feldobja a lakása vagy a háza külsőjét. A Panorama Slovakia társaság különböző márkájú műanyag ablakokat kínál, mint a REHAU, ALUPLAST, GEALAN és több mást is.

Minőségi műanyag ablakok

A minőségi műanyag ablakok kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek. Egyszerűen és kényelmesen karbantarthatóak és a szennyeződésnek ellenállnak. Magas az élettartamuk és kettős tömítő rendszerrel rendelkeznek. Ez biztosítja az optimális tömítést a széllel és esővel szemben, az időjárás által nem rozsdásodnak be és nem változtatják az alakjukat. A minőségi kovácsolásnak köszönhetően az állandó nyitás és csukás ellenére könnyen manipulálhatunk a műanyag ablakokkal.

Az ablakok beszerelése

Hogy az ablakok betöltsék funkciójukat muszáj, hogy helyesen legyenek beszerelve. Az ablakok beszerelése nem egyszerű, ezért nem ajánljuk, hogy saját kezűleg szereljék be. Cégünk biztosítja az ablakok és az ajtók beszerelését megbízható és tapasztalt szakemberek által. Biztosak lehetne benne, hogy a műanyag ablakai vagy ajtói helyesen lesznek beszerelve és funkciójukat tökéletesen fogják betölteni.

Fa ablakok

Előtérbe helyezi a fa ablakokat és ajtókat? Válasszon ajánlatunkból, ahol minőségi fa ablakokat kínálunk látványos dizájnnal többrétegű hasábból, minőségi kovácsolással és tömítő rendszerrel, ami bebiztosítja házát a meleg kiszivárgása elől.

Alumínium ablakok

Alumínium ablakok minőségi modern tömítéssel a jobb hőszigetelés érdekében. Az ablakoknak különleges profilhajlítási képességük van beleértve az ajtókereteket, szárnyakat és listákat. Az alumínium ablakok különböző profilépítési mélységgel vannak a kínálatunkban.

Tartozékok

Nem csak fa, alumínium és műanyag ablakokat és ajtókat kínálunk, hanem minőségi tartozékokat is, mint a fogantyúk, redőnyök valamint ablakpárkányok. Ezek a tartozékok csak minőségi anyagból vannak gyártva modern és látványos dizájnnal különböző színekben.

Referenciák

Hosszú éves tapasztalatok, professzionális hozzáállás, precizitás a műanyag, alumínium és fa ablakok, bejárati ajtók és tetőtéri ablakok gyártásánál, forgalmazásnál és beszerelésénél. Sok sikeresen befejezett munkálatokon vagyunk túl és sok elégedett ügyfelünk van. Nézze meg munkáink minőségét és az anyagokat, amelyekkel dolgozunk.